SZÁRAZ, HASÍTOTT TŰZIFA RENDELÉS

Budapesten és környékén INGYENES házhozszállítással.

Tüzifa Rendelés 100%-os Garanciával

Szeretné örökre elfelejteni a tűzifa rendelésével járó minden éveben visszatérő felesleges idegeskedést és bosszankodást? Szeretné ha idén végre nem kellene azon izgulnia, hogy vajon mennyi fát hoznak a szállítók? Szeretné, ha végre valaki megoldaná Ön helyett a tűzifa behordásával és felpakolásával járó nehézségeket?

Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg tűzifáját 100%-os minőség és mennyiség garanciával!

Mi nem félünk garanciát vállalni az általunk kiszállított tűzifára ezért vállaljuk, hogy ha nem a megrendeléskor megbeszélt minőségű vagy mennyiségű tűzifát szállítanánk ki Önnek, akkor nem kell hogy átvegye azt!

Hívjon minket a 0630/293-60-73-as telefonszámon, vagy jelezze rendelési szándékát az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

AKÁC - TÖLGY - BÜKK - GYERTYÁN

Akác, Tölgy, Bükk, Gyertyán tűzifa rendelése esetén

67.900 Ft helyett most 64.900 Ft /1.7 ömlesztett


Budapest 30 km-es körzetében Ingyenes házhozszállítással! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

HOGYAN MŰKÖDIK ÉS MI FOG TÖRTÉNNI AZ ONLINE ŰRLAPUNK KITÖLTÉSÉT KÖVETŐEN?

 

1. Űrlap megfelelő kitöltése

Amennyiben tűzifát szeretne rendelni, azt a mellékelt űrlap mezőinek a pontos kitöltésével jelezheti ügyintéző kollégánk számára.

2. Megrendelés visszaigazolása

A űrlap kitöltését követően kollégánk 1-3 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot a rendelés véglegesítése és a szállítás időpontjának egyeztetése céljából.

3. Kiszállítás, behordás, felpakolás

A tüzifát kollégáim a megbeszélt napon házhozszállítják, amit ha kéri plusz díj ellenében a kocsitól számítva 25 méteres távolságig behordanak és fel is pakolnak Önnek!*

4. Tűzifa átvétele, kifizetése

Amennyiben mérést követően mindent rendben talált és meg van elégedve a kiszállított fa mennyiségével, akkor annak ellenértékét kollégánknál készpénzben fizetheti ki!

Válassza Ön is a megbízhatóságot!

Gyors rendelsé és ügyintézés

Önnek csak a rendelést kell leadnia a többit mi intézzük!

Kedvező tűzifa árak

Nálunk egységes áron vásárolhat a legjobb minőségű tűzifa fajtákból

Ingyenes tűzifa házhozszállítás

Budapest 30 km-es körzetében Ingyenes a házhozszállítás.

100% minőség garancia

Garantáljuk, hogy mindig minőségi, magas fűtőértékű tűzifát szállítunk.

100% mennyiség garancia

Garantáljuk, hogy mindig annyi fát fog tőlünk kapni, mint amennyit rendelt.

Ingyenes tüzelési tanácsadás

Segítünk Önnek megválaszolni minden felmerülő kérdést!

Olvassa el néhány elégedett ügyfelünk véleményét

Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez az oldal mert rég nem hallottam olyan tűzifa szállító cégről, aki ennyire magabiztosan mer garanciát vállalni a kiszállított tűzifa minőségére és mennyiségére! Tettem egy próbát és azt kell, hogy mondjam teljes mértékben helytállóak a tuzifahazhozszallitas.hu vállalásai!
K.Béla
Érd
Idén költöztünk családi házba, szóval meg kezdő vagyok a fatüzeléssel kapcsolatos dolgokban. Felhívtam a megadott telefonszámot és egy nagyon barátságos hangú fiatalember vette fel. 10 perc alatt mindent a helyére tettünk és megrendeltem a tűzifát. 3 nap múlva a megbeszéltek szerint ki is szállították és további tanácsokat is adtak a tárolással és begyújtással kapcsolatban! Minden ment mint a karikacsapás!
H. János
Nagytarcsa
Évek óta a tuzifahazhozszallitas.hu ról rendelem a tűzifát. Még soha sem csalódtam bennük. Minden évben minőségi akác tűzifát hoznak nekem, amit a kért méretre hasogatnak. Behordást is szoktam kérni, mert mindig olyan ügyesen bepakolják nekem a fiúk. Jövőre is találkozunk!
T. Erika
Budapest
Aki minőségi tűzifát szeretne venni, annak a tüzifaházhozszállítás.hu-t ajánlom! Ennyire egyszerűen még soha nem sikerült elintéznem a tüzifarendelést mint idén! Szó szerint a megrendelés leadásán kívül mindent helyettem csináltak a fiuk! Mostantól nem kérdés, hogy honnan rendelem a tűzifát! Mindenkinek teljes szívből csak ajánlani tudom! ​
F.Éva
Érd

Gyakran Ismételt Kérdések

Megrendelését kétféleképpen adhatja le. Telefonon keresztül, vagy online a megrendelő űrlap kitöltésével.

Hétköznaponként reggel 8 és délután 17 óra között, kollégánk készséggel várja hívását. Hívjon bátran kérdés esetén is, de a megrendelését is leadhatja kollégánknál.

Az online rendelésnek nagy előnye, hogy a nap 24 órájában működik. Töltse ki a megrendelő űrlapot, majd várja kollégánk hívását. Kollégán 24 órán belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot és megbeszélik a szállítás részleteit és fixálják a szállítás időpontját is.

A szállítás kis billenőplatós autókkal történik, amelyekre egyszerre maximum 3 szórt m3 tűzifa fér fel. Ha ennél több fára van szüksége, abban az esetben több körben szállítjuk ki a szükséges mennyiséget.

A szállítást billenőplatós kisteherautókkal történik, aminek a nagy előnye, hogy a kiszállított tűzifát könnyen le lehet borítani a platóról. A kocsik hátrafelé billentenek, így ennek megfelelő helyre van hozzá szükség.

A behordás és felpakolás egy külön szolgáltatás, amit plusz díj ellenében lehet igénybe venni. Ennek is megvannak a határai: max 25 méter távolsági g hordjuk be a tűzifát sík terepen. Részletekért hívja a 0630/293-60-73as telefonszámot.