2021.10.31-IG BEÉRKEZŐ MEGRENDELÉSEINKET

Ingyenesen Házhozszállítjuk Budapesten és Környékén

Ingyenes Tűzifa Házhozszállítás

Amennyiben Ön Budapest vagy annak  közvetlen vonzáskörzetében él, akkor az akciónkban feltüntetett határideig Ingyenesen vállaljuk, hogy házhozszállítjuk Önnek a megrendelt tűzifáját. 

A szöveg mellett/alatt található térképünkön könnyedén lellenőrizheti, hogy az Ön települése melyik körzetünkbe esik. A térképre kattintva lehet nagyítani a térképet.

Értelemszerűen a ZÖLD terület alatt található településekre INGYENES a tűzifa házhozszállítása a SÁRGA terület alatt lévő településekre fizetős, a meg nem jelölt területekre pedig nem tudjuk vállalni a tűzifa kiszállítását.

ZÖLD KÖRZET – INGYENES      

SÁRGA KÖRZET – 1500 Ft / m3

Tűzifa Behordás és Felpakolás

Amennyiben Önnek is minden évben visszatérő problémát jelent a tűzifa behordása és felpakolása, akkor ezt a szolgáltatásunkat IMÁDNI FOGJA!

Cégünk nem csak a tűzifa házhozszállításban, de annak behordásában és felpakolásában is a segítségére tud lenni. Amennyiben igényt tart rá kollégáim a kocsitól számított maximum 25 méteres távolságig behordják és felpakolják Önnek a kiszállított tűzifát.

A behordás és felpakolást 25 méteres távolságig sík terepen 2500 Ft/m3 áron, nehezített körülmények esetén (pince, max.15 lépcső, emelkedő, leejtő,stb) 5000 Ft/m3 áron vállaljuk!

100% Minőség és Mennyiség Garancia

A fűtőérték szempontjából az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig minőség, kemény tűzifát vásároljunk. Magyarországon a legelterjedtebb tűzifa fajták az akác, tölgy, bükk és a gyertyán. Tőlünk bármelyiket be tudja szerezni, amire most 100% minőség és mennyiség garanciát is vállalunk.

Rendelje meg tőlünk tűzifáját és mi garantáljuk Önnek, hogy pontosan abban a minőségben és mennyiségben fogjuk azt leszállítani Önnek mint amit a kollégánkkal a megrendelés alkalmával megbeszélnek. 

1.7 m3 ömlesztett tüzifa = kb 1 m3 felpakolt tüzifa

A kiszállított tűzifa mennyiségét le tudja ellenőrizni még leszórás előtt a szállító jármű platóját lemérve, vagy behordást követően a felpakolt tűzifa lemérésével.

Hívjon minket a 0630/293-60-73-as telefonszámon, vagy rendelje meg tűzifáját az alábbi űrlap segítségével

AKÁC - TÖLGY - BÜKK - GYERTYÁN

Akác rendelése esetén 37.900 Ft helyett most 34.900 Ft /1.7 ömlesztett
Tölgy, Bükk, Gyertyán rendelése esetén  35.900 Ft / 1.7 ömlesztett

2021.11.10-ig beérkező megrendeléseinket INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTJUK.*

HOGYAN MŰKÖDIK ÉS MI FOG TÖRTÉNNI AZ ONLINE MEGRENDELÉS LEADÁSÁT KÖVETŐEN?

1. Megrendelő űrlap kitöltése

Amennyiben ONLINE szeretné leadni megrendelését, akkor azt a mellékelt űrlap segítségével teheti meg. Kérjük ügyeljen a mezők helyes kitöltésere!

2. Megrendelés visszaigazolása

A megrendelés elküldését követően kollégánk 1-3 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot a rendelés részletei és a szállítás időpontjának egyeztetése céljából.

3. Kiszállítás, behordás, felpakolás

A tüzifát kollégáim a megbeszélt napon házhozszállítják, amit ha kéri plusz díj ellenében a kocsitól számítva 25 méteres távolságig behordanak és fel is pakolnak Önnek!*

4. Tűzifa átvétele, kifizetése

Amennyiben mérést követően mindent rendben talált és meg van elégedve a kiszállított fa mennyiségével, akkor annak ellenértékét kollégánknál készpénzben fizetheti ki!

Válassza Ön is a megbízhatóságot!

Gyors rendelsé és ügyintézés

Önnek csak a rendelést kell leadnia a többit mi intézzük!

Kedvező tűzifa árak

Nálunk egységes áron vásárolhat a legjobb minőségű tűzifa fajtákból

Ingyenes tűzifa házhozszállítás

Budapest 30 km-es körzetében Ingyenes a házhozszállítás.

100% minőség garancia

Garantáljuk, hogy mindig minőségi, magas fűtőértékű tűzifát szállítunk.

100% mennyiség garancia

Garantáljuk, hogy mindig annyi fát fog tőlünk kapni, mint amennyit rendelt.

Ingyenes tüzelési tanácsadás

Segítünk Önnek megválaszolni minden felmerülő kérdést!

Olvassa el néhány elégedett ügyfelünk véleményét

Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez az oldal mert rég nem hallottam olyan tűzifa szállító cégről, aki ennyire magabiztosan mer garanciát vállalni a kiszállított tűzifa minőségére és mennyiségére! Tettem egy próbát és azt kell, hogy mondjam teljes mértékben helytállóak a tuzifahazhozszallitas.hu vállalásai!
K.Béla
Érd
Idén költöztünk családi házba, szóval meg kezdő vagyok a fatüzeléssel kapcsolatos dolgokban. Felhívtam a megadott telefonszámot és egy nagyon barátságos hangú fiatalember vette fel. 10 perc alatt mindent a helyére tettünk és megrendeltem a tűzifát. 3 nap múlva a megbeszéltek szerint ki is szállították és további tanácsokat is adtak a tárolással és begyújtással kapcsolatban! Minden ment mint a karikacsapás!
H. János
Nagytarcsa
Aki minőségi tűzifát szeretne venni, annak a tüzifaházhozszállítás.hu-t ajánlom! Ennyire egyszerűen még soha nem sikerült elintéznem a tüzifarendelést mint idén! Szó szerint a megrendelés leadásán kívül mindent helyettem csináltak a fiuk! Mostantól nem kérdés, hogy honnan rendelem a tűzifát! Mindenkinek teljes szívből csak ajánlani tudom! ​
F.Éva
Érd
Évek óta a tuzifahazhozszallitas.hu ról rendelem a tűzifát. Még soha sem csalódtam bennük. Minden évben minőségi akác tűzifát hoznak nekem, amit a kért méretre hasogatnak. Behordást is szoktam kérni, mert mindig olyan ügyesen bepakolják nekem a fiúk. Jövőre is találkozunk!
T. Erika
Budapest

Gyakran Ismételt Kérdések

Megrendelését kétféleképpen adhatja le. Telefonon keresztül, vagy online a megrendelő űrlap kitöltésével.

Hétköznaponként reggel 8 és délután 17 óra között, kollégánk készséggel várja hívását. Hívjon bátran kérdés esetén is, de a megrendelését is leadhatja kollégánknál.

Az online rendelésnek nagy előnye, hogy a nap 24 órájában működik. Töltse ki a megrendelő űrlapot, majd várja kollégánk hívását. Kollégán 24 órán belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot és megbeszélik a szállítás részleteit és fixálják a szállítás időpontját is.

A szállítás kis billenőplatós autókkal történik, amelyekre egyszerre maximum 3 szórt m3 tűzifa fér fel. Ha ennél több fára van szüksége, abban az esetben több körben szállítjuk ki a szükséges mennyiséget.

A szállítást billenőplatós kisteherautókkal történik, aminek a nagy előnye, hogy a kiszállított tűzifát könnyen le lehet borítani a platóról. A kocsik hátrafelé billentenek, így ennek megfelelő helyre van hozzá szükség.

A behordás és felpakolás egy külön szolgáltatás, amit plusz díj ellenében lehet igénybe venni. Ennek is megvannak a határai: max 25 méter távolsági g hordjuk be a tűzifát sík terepen. Részletekért hívja a 0630/293-60-73as telefonszámot.

2021.10.31-IG BEÉRKEZŐ MEGRENDELÉSEINKET

INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLAÍTJUK BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN